Instagram får visa helgen här på bloggen

Har ni sett att jag har lagt till en applikation här på bloggen så att bilder från Instagram rullar här till vänster? 
Jag gillar Instagram! Dels för att det är lätt att ta en bild när man inte har kameran med sig och dels för att barnen tycker att det är roligt att kika igenom bilderna. Lätt och snabbt. 
Här kommer lite bilder från helgen som gick via Instagram. På lördagen var vi i Karlskrona och uppdaterade barnens garderober lite, våldgästade min svåger samt åt fantastisk trerätters meny på restaurang Havsrök för att fira svärfars nalkande 75 års dag. Havsrök tror jag betyder ”dimma”… Har jag fel?
I söndags var vi hos far för att fika och fixa lite på Ciscos gravplats. Vi planterade lite ljung och lade en sten på plats. Men visst är det märkligt… Min första tanke när vi stannade bilen var att Cisco skulle få komma ur bagaget… Ändå är jag ju så medveten om att han inte är med oss längre. Det sitter djupt rotat och tankarna går ibland i förväg. Så klämde vi lite på päronen, men de var hårda ännu. 
Vill ni kika in på mitt Instagram via mobilen? Då heter jag turetott där…
lägga in instagram på bloggen

You may also like

Kommentera