Ibland tänker man lite extra

Brukar ni lyssna på sommarpratarna? Brukar ni läsa bloggen som Kristian Gidlund skriver; ”I kroppen min”?
Oavsett om ni svarar ja eller nej ovan så rekommenderar jag er att lyssna på Kristian när han sommarpratar. Med ens undrar man vad man sysslar med när man gnäller över småsaker och gnabbar på barnen över saker som inte spelar någon roll. Så mycket tid som vi lägger ner på oviktiga saker. 
Med ens känner jag att jag vill prioritera bättre, tänka annorlunda ibland. Lyssna!!

You may also like

2 comments

  1. Jag hörde den för några dagar sen. Grät hela programmet igenom. Han är ett år äldre än mig. De är viktigt att lyssna på sånt. Man börjar verkligen tänka på vad som är viktigt. Kram

  2. Brukar lyssna men har inte lyssnat på Kristian Gidlund ännu men det måste jag förstås göra. Förstår att det är ett mycket tänkvärt program. Och ja! Det är klart att du ska prova att vara med i Fotoutmaning vänner emellan. Du är så välkommen så 🙂
    Kram Maria

Kommentera