I Löööve film = Lovefilm?

Ja, vi älskar verkligen film… och kluriga serier som Dexter, V och Prison Brake. Jag och maken tittar ofta och det blir minst en film i veckan. Så när vi fick erbjudande från Buzzador att prova 2*2 filmer/serier gratis hoppade vi på.
Tycker att det har funkat väldigt bra. Man lägger in filmer eller serier som man vill se i en lista och så skickar Lovefilm ut skivorna två i taget. Om man prenumerar får man två paket i månaden med två skivor i varje för 99kr. Helt klart överkomligt! Det som enligt mig känns lite läskigt är postgången. Vi har dåliga erfarenheter av Posten och i det här fallet är innehållet i kuvertet ganska självklart. Och vad händer om skivorna försvinner? Känns inte jättekul om man blir betalningsskyldig då hyrfilmer brukar vara dyra att ersätta.

You may also like

4 comments

  1. Lovefilm är outstanding… Just nu har jag inte tid med det men har prenumererat i omgångar senaste åren. Speciellt i slutet på sista graviditeten då jag hängde i soffan så mycket jag orkade & hann.

  2. den vart ju fin Jag ska tsta att göra en vetekudde i morgon Det är ju skänt att värma den och lägga den nere vid fötterna när man kryper ner i sängen . Banner visst inte att det heter så är så värde på blogg språk :))

Kommentera