Hur ska en bild se ut då :o)?

Oftast när jag fotar så redigerar jag bara bilderna lite lätt, ljusar upp lite och lägger på lite mer kontrast och skärpa. Men jag har ju sett att det har gått lite trend i de här ljusare och lite mer kontrastlösa bilderna.

Idag fick jag en liten stund över mellan all tvätt som skulle fixas sedan midsommarhelgen och då testade jag lite på några smultronbilder. Jag gjorde även en liten redigering på skolavslutningsbilderna som jag redan visat här för att ni ska se skillnaden. Men vad svårt det är att avgöra vad som ser bäst ut alltså! Jag är ju värsta velapan och kan liksom inte bestämma mig för vad som ser bäst ut och jag antar att det är den verkliga sanningen till varför jag egentligen redigerar mina bilder så lite. Jag kan liksom inte bestämma mig för vad som är snyggt. Och nu när jag laddade upp bilderna här på bloggen ser det ut som att google gjorde något märkligt med bilderna för så här gula var de inte när jag redigerade :o).

Vad har ni för åsikter? Vad är snyggt och vad är fult?

redigera foton ljusa bilder action photoshop bildstil

redigera foton ljusa bilder action photoshop bildstil

redigera foton ljusa bilder action photoshop bildstil

redigera foton ljusa bilder action photoshop bildstil

You may also like

Kommentera