Hur länge får era män vara ute och ränna??

Vilken häxa jag blivit! Mohahaha!

Ringde nyss hem gubben som är och tittar på fotboll hos grannen. En febersvettig och gnällig unge här uppe i min famn och en liten söt skrikis med putande underläpp på nedervåningen är inte vad jag önskar efter att ha fått anstränga min lilla rara hjärna med kursarna i kväll…

Men äh, fotboll sänds både var och varann dag på tv. Febriga barn har man däremot inte varje dag… Och nog vill väl maken kunna berätta för barnen vilken god familjefar han var under deras uppväxt!?!?

Dessutom har han säkert fått både tårta och kaffe ikväll igen. Dags att plocka tillbaka honom till verkligheten!  :o)

You may also like

4 comments

  1. Mohaha, gött att du säger till när det blir för mkt hemma, tror att man blir mindre bitter då. Ska man gå och offra sig själv för att vara en fiiin fru riskerar mannen att få en riktig bitterfitta om några år
    Fru S

  2. Du gjorde helt rätt. Jag gillar oxå och vara sådär lite "bitchig" ibland och ringa hem min man..ÄVEN ifall vi inte har några barn, utan mest bara för att jag tycker hanska komma hem 🙂

Kommentera