Vårt hotell ett par kilometer väster om Chania -Kreta

chania kreta hotell

Vår hotell väster om Chania

Under vår vistelse bodde vi i en liten lägenhet i marknivå med poolerna. Den hade ett litet kök invändigt, men även en superhärlig altan på baksidan mot poolen. Eftersom barnen är små och de ständigt vill hoppa i poolen var detta perfekt.

Även poolen kändes perfekt. Det fanns en liten avgränsad del som passade perfekt för barnen och så del lite djupare delen. En hörna var även avgränsad vid baren så att man kunde relaxa lite och ta sig en drink.

Lite rolig kuriosa är att Elis tog sina första steg en dag här. Lite mer än 10 månader gammal såg han något som lockade i kylskåpet. Plötsligt släppte ha pallen för att ta ett par fria steg. Så härligt det är med familjetid tillsammans <3!

chania kreta hotell chania kreta hotell chania kreta hotell

Syskonkärleken när den är som bäst! Elis är ju egentligen alldeles för liten för att få smaka på klubba, men när Matilda är omtänksam och bjuder då har man nästan inte mage att stoppa henne. Våra barn har alltid lekt bra. Men jag måste ändå säga att jag är så imponerad att de teets de tre åren som skiljer har så mycket glädje av varandra. De älskar att tillbringa tid med varandra och sysselsätter sig så bra tillsammans. Det är sällan de gnäller eller klagar. Och Matilda har alltid något i görningen.

chania kreta hotell chania kreta hotell

Solen var galet stark och det gällde att skydda sig bra, både med kräm, kläder och hatt. Extra känslig är man ju när man kommer blek och vit efter vintern från den kalla Norden.  Eftersom det rådde OS medan vi var på Kreta var fotbollströjan som solskydd ett måste. Klart vi ville var vi kom ifrån.

chania kreta hotell Här, vid altanens mur stod Elis ofta och kikade drömmande mot poolen. Han fick inte nog av att bada! Älskade ungar. chania kreta hotellhttp://frun.se/?p=6101&preview=true

Vill ni se mer från vår vistelse och från Chania ska ni klicka HÄR

You may also like

Kommentera