Hösten kan komma!

I morse, innan frullen ens var avslutad hade jag mätt upp barnens fötter till 15,3, 17,2 och 20,3cm och därefter checkat av skorna barnen hade i skolådorna i hallen. Tures gummistövlar som han hade på sig för bara någon dag sedan var en hel centimeter mindre än foten… Hoppsansa! Hur kunde han ha dem? Och varför sa han inget?

Därefter rotade vi igenom hallgarderoben och lyckades hitta ett par helt nya och fina Vincentskor till Ture. Bortglömda sedan länge då jag Köpt dem till Elis för ett par år sedan. Pööörfekt!

Så inventerade vi klädkammaren och fann både vinterstövlar och fodrade gummistövlar. Ungarna provade och provade och lekte skoaffär. Själv drog jag en lättnadens suck för varje par som passade.

När halva förmiddagen gått drog jag och princessan in till stan. Köpte termobyxor, innegympaskor/ handbollsskor, guldigt nagellack och ett par tröjor hon själv fick välja till Tildan. Gröna vinterjackor från Fix till båda pojkarna, innefotbollsskor till Elis och faktiskt ett par tröjor till mig. Därefter tog vi en tjejlunch på Esters och Matilda sa flera gånger att hon tyckte att det var så mysigt att vara på stan med bara mig. Vi brukar ju ta oss en liten tur ibland och jag vet att hon verkligen uppskattar det och även jag.

Nu är allt igång! Skola, förskola, aktiviteter, jobb och alla tidiga morgnar som börjar redan en kvart innan klockan blir fem. Tänk att en siffra gör så stor skillnad! Bara det står 05 på väckarklockan känns det ok, men när det står 04.45 då känns det nästan olidligt. Färdiggnällt!

Bloggen kommer inte att uppdateras lika tätt under hösten som jag har gjort i sommar. Jag prioriterar andra ting. Men det må vara! Det är ju faktiskt MIN blogg och det är JAG som bestämmer… basta!! Hihi! Och fast jag tycker att det ser så tråkigt ut med mobilbilder här i bloggen kommer det nog att bli en del sådana. För att bloggen inte ska somna helt liksom… Med tre barn hemma och tjugofyra på jobbet hålls jag sysselsatt ändå.

PS. Jag gillar nya Dallas mycket! (Trots att jag somnade ifrån det en kväll.) Vad säger ni?


[Bloggat från mobilen]

You may also like

Kommentera