Sommarblommor på hösten

Det känns som att hösten är här. Samtidigt så har min Hibiskus börjat blomma, just när den börjat få gula löv och jag trodde att den inte skulle hinna slå ut. Jag hoppas att det kommer lite sol så att vi får njuta av ett lila träd i nästa vecka! Nästa år måste vi dock vara snabbare på att få ut det ur garaget :o). 
Lite höstplantering skulle jag försöka att få till. Kanske kan det bli i helgen? Tills jag får ur tummen har jag flyttat fram den fina lådan som jag fick av mina arbetskamrater och satt på en kabeltrumma.
Men kanske är det inte lönt att plantera höstblommor?? Elis hävdar nämligen bestämt att han har sett på vädret att det kommer snö i helgen. Jag tror inte riktigt på honom ;o), men han är väldigt bestämd och ifrågasätter hårt om jag inte tror att han kan läsa väderkartan….

Ansökan till Fabriken

You may also like

1 comment

Kommentera