Hestral från Campadre

I helgen bjuder Campadre på fri frakt och dessutom har Hestral en superbra kampanj. Mina tankar går till sommaren, utekvällar och altan. Ett par lyktor i stål hade varit fint likaså ljuslyktorna som är vindtåliga. Jag kan nog inte motivera mig nog för att köpa båda modellerna, men en ska jag minsann klicka hem :o).

Dessutom är det nu även kampanj på det fina tidningsstället som jag bara älskar. Har en ”kopia” på bottenvåningen och nu funderar jag lite på om jag kanske skulle slå till på ett ställ till för att ha i något av barnens rum där Bamsetidningar och böcker ofta ligger på golvet.

Är du inte medlem på Campadre? Passa på! Shoppingklubben säljer varje dag ut märkesvaror till kraftigt reducerade priser, upp till 70% rabatt.

PS. Det blev två lyktor av modellen i stål :o).

hestral på campadre

hestral på campadre

You may also like

1 comment

Kommentera