Hemlagad mjukglass från Arla

Hemlagad mjukglass från Arla

I lördags när jag lite snabbt sprang igenom Kvantum hittade jag en nyhet från Arla. Mjukglass som man gör själv hemma, och den fanns i smakerna vanilj, jordgubb och choklad. Då jag hade sett denna nyhet i en tidning några dagar tidigare snappade jag snabbt åt mig en jordgubb och tänkte att det blir perfekt som efterrätt denna lördag.

Elis körde dubbelkalas denna lördag och Matilda var inte hemma så det blev jag, Lars och Ture som smakade. Vid första smakningen tyckte jag att den var god, riktigt god. Sedan tyckte jag att jag  fick en smak av light och konstgjort socker i munnen. Maken gillade inte alls glassen :o). Ture åt glatt och än bättre blev det med lite strössel på.
Nja, lite tveksam är jag till resultatet, men jag tror nog att vi får köpa hem även chokladsmaken och testa den…
PS. Har ni sett de underbara blommorna som blommar vid vår husgavel just nu?
hemlagad mjukglass från arla göra glass hemma själv kitchenaid kitchen aid
hemlagad mjukglass från arl

You may also like

Kommentera