Hej vardag!!

Imorgon drar vårt liv igång på allvar! Lars börjar jobba och barnen ska till fritids och förskola. Men just nu känns det bra! Kanske det kan bli ordning på torpet?? Jag har hopp om att barnen ska komma i säng aningen tidigare och kanske även om att pojkarna ska sova hela natten i sina sängar.

I söndags skulle vi på kalas i Karlskrona. På väg dit börjar barnen bråka och Ture blir så arg, så arg och plötslig kräker han. Hela han och hela bilstolen blir tokkladdiga. Efter det sov han naturligtvis inte middag, men sov gott mellan 16-18. Perfekt! Den natten tog han bara ett par korta powernaps sedan…

Veckan som följt har bestått av tandläkaren * 3, utvecklingssamtal med Matilda och hennes goa fröken (det kommer nog att gå bra trots att de är tokmånga i klassen.), utvecklingssamtal på jobbet, kvalitetsredovisning, habiliteringen, APT hela måndagskvällen och studidag i Ire i går (underbar dag, trots ett par regnskurar). Så ikväll hade jag tänkt ta i tu med massa här hemma, bl.a åtta tavlor… Istället somnade jag på soffan klockan åtta och sov till nu! Hoppsan! Tur att det kommer en ny dag :o).

– Postad på språng!

You may also like

Kommentera