Här var det barntavla och familjetavla…

Jag har nog lite bloggtorka så här kommer ett par av de senaste tavlorna.
Ramen är en nyhet från IKEA, snygg va? Finns både i storlek så att man kan rama in ett A4 med och utan passepartout. Vill man rama in ett A4 utan passepartout finns annars rektangulära ”Ribba” att tillgå i både vitt och svart och vill man ha passepartout rekommenderar jag ”Fjällsta” som finns i svart.
Jag tycker att det är spännande hur man kan få olika resultat på en vägg enbart genom att välja olika ramar, olika färger och olika storlekar på ram. Barntavlan ”huller om buller” som visas nedan med namnet Vinzent är supersnygg om man kapar A4´t så att motivet blir kvadratiskt och sedan ramar in i en kvadratisk ram. Så ett motiv kan se ut på 100 olika sätt beroende på hur och i vad man placerar det.
Ni som har mina tavlor, hur ser de ut på era väggar? Lite nyfiken är jag allt :o). Så om ni vill fota och maila blir jag väldigt glad :o).
Trevlig helg på er!

You may also like

2 comments

  1. Ja! Jag är allt bra nyfiken på hur "harry" blev inramad på riktigt :o). Men ta det lugnt du!! Du har mycket annat som snurrar runt dig just nu.

    Kram!

Kommentera