Hamburgare på Honest burgers

Hamburgare på Honest burgers

Hamburgare på Honest burgers

Efter en väldigt bra, men också väldigt utmattande eftermiddag på Naturhistoriska museet där vi tittat på alla möjliga sorters dinosaurier var vi hungriga. Vi ville ha något gott och inte för mycket valmöjligheter. Då lät Honest burgers superbra! Det kändes i alla fall som ett bra beslut tills vi förstod att människorna utanför restaurangen inte bara var en grupp människor som hängde där. Nää, de var liksom en KÖ. En kö som stod och väntade på att få komma in på hamburgestället.

Dock byttes den där lite uppgivna känslan snabbt ut mot en ”ja, men det här går bra-känsla”. En av servitörerna öppnade nämligen Honest burgers dörr och meddelade att inom en kvart skulle vi sitta i restaurangen. Så väldigt jättebra! Dessutom dök han upp ett par gånger till för att peppa kön och för att meddela att han precis delats ut ett par notor som bara skulle betalas.

 

Hamburgare på Honest burgers

Hamburgare på Honest burgers

Hamburgare på Honest burgers

 

Restaurangen

15 minuter efter att vi ställt oss i kön till Honest burgers satt vi alltså här. Barnen ritade och pysslade glatt på sina papper och dinosaurierna satt på bordet och övervakade allt. Varför tar inte Sveriges alla restauranger efter alla de länder som erbjuder lite pyssel till barnen medan man väntar på maten. Det är sååå bra och lugnar ner hungriga barn på ett bra sätt. Tips alltså!

Honest burgers hamburgare då? Jo, alltså så väldigt gott! Jag valde en julmeny med fried camembert och cranberry sause på hamburgaren. Mmm alltså!! Så gott och pommesen var gudomliga. Alla nöjda!

 

Hamburgare på Honest burgers

Hamburgare på Honest burgers

 

 

En klassisk busstur genom London

Mätta och glada skulle vi då bara ta oss hem. Valet stod mellan tunnelbana (10 min) eller buss + tunnelbana (40 min). Ni kan ju gissa vilket som jag hade valt om jag fått. Men nu ville barnen åka buss under Londonvistelsen och då fick det bli så. Det är knappt så att jag vill skriva det, men eftersom barnen (såklart) ville åka överst i en dubbeldäckare fick vi dessutom ta en busslinje som gick i lite fel riktning. Men ok, 30 min extra när man är i London… vad gör väl det?

Så vi hoppade på. Två timmar senare anlände vi till vår hållplats. 2 timmar!! Sa jag att det var lite trafikstockning? En sträcka som enligt tidtabellen skulle tagit någonstans mellan 15-20 minuter. Men vi fick ju mycket busstid och barnen var helnöjda. Så nöjda att de gärna ville byta till en annan buss för att ta oss till hotellet. Men där gick min gräns och tack och lov gick det ju ingen bra buss i vår riktning så nu blev det snabbfärd med tunnelbanan

Slutet gott- allting gott :o)!

 

Hamburgare på Honest burgers

Hamburgare på Honest burgers

 

Mer om London

You may also like

Kommentera