God fortsättning!

Nyårsforandet inleddes på Jössarinken tillsammans med grannarna. Planen var att åka lite skridskor för att sedan ha lite uppesittarkväll efter. Ungarna älskade skridskoåkningen!! Matilda åkte som bara den om man jämför med ifjol, åkte med målet och utan stöd. Elis åkte själv varvat med att köra tillsammans med Tilde. Jag fick inte röra honom utan det var bara granntjejen som gällde. Men kanske inte så konstigt med tanke på hur hon grejar och fixar med honom :o). I två timmar åkte de och vi fick verkligen slita dem därifrån…
Själv lyckades jag fastna med taggarna i isen, trillade och kom inte loss så jag stukade mig rejält. Det gjorde så förbenat ont så jag satt i över en halvtimma och kämmpade mot att svim- och kräkkänslorna. Ankeln svullnaden upp så knölen försvann och jag klarade inte alls att stödja på foten. Efter att ha lindat och kylt foten tog vi oss från ishallen. Senare på kvällen lyckades vi även korsa vägen för att ta oss in till grannarna för lite samkväm och för att äta upp deras julgodis. Dit tog jag mig med hjälp av kryckor, men resten av kvällen höll jag mig sittandes med värk i foten.

Nyårsafton firade vi i Rödeby hos Magnus och Veronica. Istället för en blomma till värdparet hade jag gjort en liten tavla i photoshop och ramat in. Underbart god mat och trevligt umgänge. Barnen lekte och hade roligt med kompisar och vi pratade så tiden gick för snabbt som vanligt. Våra barn ser verkligen upp till Linda och Magnus barn och de hade det så mysigt :o). Jag satt mest på rumpan hela kvällen eftersom jag fortfarande har så ont i foten och är ganska orörlig. Frustrerande samtidigt lite skönt då maken har fick jaga järnet ;o).

God frukost blev vi bjudna på och sedan drog vi vidare för en fika och lite eftersnack hos Magnus, Pernilla och Agnes som bor i ett fantastiskt fint gammalt missionshus. Barnen lekte och Elis var i sjunde himlen eftersom de har en RIKTIG katt :o). Elis somnade dessutom innan de stack kvällen innan så Agnes var den första han frågade efter när han vaknade på morgonen. Matilda däremot fick kli i ögonen och vi anar att katterna vi träffat kanske har orsakat detta…

Ikväll är vi lite trötta. Kom inte hem förrän efter sex och jag har dessutom inte sovit något i natt eftersom foten bultat. Men vi är nöjda och glada! Vi har träffat fantastiskt fina vänner, ätit massa god mat och haft det så härligt!!

God fortsättning önskar jag er alla!!

You may also like

6 comments

  1. Neeej bröt du den????
    Tuuusen tack för den fina tavlan jag fick på posten idag!! Jag blev sååå glad! Jag har även länkat till din blogg! Hoppas att det är ok?;-)
    Kram K

  2. Vad söta ni är!
    I den här halkan är det säkert jättemånga som slagot sig. Så varför åker man egenligen till en isbana för att bryta foten?? Jag blir inte klok på mig själv!

Kommentera