Gårdagens shopping

Igår var jag och Tilda i stan för att handla lite nytt till hennes sommargarderob efter att vi rensat ganska hårt i denna. Det känns som att hon plötsligt har blivit mer medveten om vad hon vill ha och det tycker jag är roligt. Hon vill själv vara med och välja nu. 
Till en början gick det ganska trögt att gå på stan. Det var varmt, jobbigt, ganska eländigt med allt. Skorna var varma. De nya skorna som vi köpte klämde. Ja, så var det. Men så plötsligt var vi på Lindex och där i provrummet gick hon igång ordentligt. Den rosa klänningen som ligger i mitten på fotot fanns även i vitt och M ville ha även den. Tyvärr fanns den inte i rätt storlek i butik så den fick vi beställa tillsammans med en hel del leggings och annat när vi kom hem. Men det var bra att kunna spana och prova lite i butik innan vi webshoppade hem det som vi inte hittade.  
Vi hann också in i smyckeaffären för att köpa en plopp till ett öronhänge som hon tappat. Där hittade hon många par öronhängen som hon ska önska sig när hon fyller år om en månad. Ögonen lyste som små solar…
Söndagen har inte varit lika fancy och fylld av glamour. Jag och Ture har kört lite fyrhjuling och kollat ån, hämtat lite ved och så staplat den. Allt medan det ösregnade. Lars och Elis har varit på IP och spelat lite boll. Bara Matilda som har varit hos övernattningskompisen och haft det torrt idag. Men snart är dagen över och det är ganska skönt att få krypa upp i en torr och varm soffa. 
shopping tjej 9 år lindex klänning avslutning fjäril fjärilar rosor i håret bloggor turkos rosa beige gammalrosa vi rosband blomband hårband

You may also like

Kommentera