Frun.se på egen domän

Har ni sett. Från och med idag finns jag på egen domän utan blogspot i adressen och med .se på slutet. Äntligen!! 
Är det bara lathet som gjort att det har dröjt då? Njaee, faktiskt inte… Beslutsångersten angående namn har varit min värsta motståndare. Skulle jag fortsätta att kalla bloggen för knepstolparna som M myntade för fem år sedan? Skulle jag gå tillbaka till något som hör ihop med vår ort eller huset. När bloggeriet och hemsidan startade 2004 hette bloggen ”vi i 43:an”, men i hus nr 43 bor vi inte kvar. Nu bor vi på en ny väg, i ett vitt reviterat hus med siffra två på. Ja, ni hör!!
I alla situationer när man ska skriva sitt namn måste jag alltid lägga till mitt efternamns initial då jag har ett väldigt vanligt förnamn. Så varför inte välja ett domännamn som är JAG? Så därför blev det slutligen Fru N, eller frun.se som det blir i adressfältet. 
Efter att jag bestämt mig tog det 15 minuters jobb och två timmars väntetid, sedan var det klart.  130:- kostar det också för ett år och det tycker jag att min blogg är värd!
Det fungerar fortfarande att gå via den gamla adressen, ni hamnar här ändå. Men vill ni länka till mig är nya adressen www.frun.se
Flytta blogger blogspot till egen domän .se adress köpa egen byta frun fru n

You may also like

5 comments

  1. Grr, denna ruta hänger sig. Definitivt dags för date snart. Kanskeven afterwork…. Jag slutar annars tidigt ett par ggr i veckan men det är alltid olika dagar. Kram!

  2. Hej vännen! Jag valde att köra blogger som tidigare och publicera inlägg och liknande därigenom som tidigare. Tycker att det funkar helt ok med tanke på hur lite arbete det är med det ;o). Jag tyckte inte att det var värt besväret att koda massa eller att lära sig wordpress som jag aldrig jobbat med. Behöver du hjälp försöker jag gärna hjälpa, men kan ju inte lova att jag får alla önskemål att funka ;o).

  3. Tycker du valt ett perfekt namn till din sida! Liten fråga, är detsvårare att blogga via egen domän? Jag kan inte det där med koder och liknande. Börjar bli såååååå trött på blogspot för det krånglar en hel massa. Dessutom försökte jag byta bakgrund, men det funkade inte alls. Tycker det snart är time för en dat'e. hur jobbar du? Kram

Kommentera