Fröken fotos fotoutmaning: För två

Jag har hakat på en fotoutmaning till. För det är ju så roligt att fotografera. Och jag ska verkligen försöka att ta mig tid till att utföra utmaningarna varje och varannan vecka som de går av stapeln, men jag antar att jag inte kommer att hinna med ibland ;o). 
Men denna veckan är jag på!
Utmaningen hos Fröken Foto löd: För två… Och då passade jag på att knäppa några bilder på när far var här på semmelfika. Givietvis rasslade det ner ett helt gäng barn som också ville ha fika sekunden efter, men deras bullar var specialgjorda enligt många förmaningar och instruktion; utan allt, bara grädde osv. Men FÖR TVÅ blev det riktiga semlor. 
fröken foto fotoutmaning delad toning gradient map

You may also like

6 comments

  1. Det verkar florera en hel del fotoutmaningar och det är ju inte lätt att hinna med om man vill delta i flera, även om man gillar att fota.Viktigt att hinna med lite trevliga semmelfikor oxå 🙂
    Jättefina bilder och fin tolkning! / Birgitta

Kommentera