Friskförklarad!

Igår var jag åter hos min kära läkare. Han tyckte ärret var sååå fiiint! Jo tjena sa jag. Väldigt dekorativt! Ska vi göra ett på dig också? Det var han mindre sugen på… Ja, han ska ha beröm för allt. Han har verkligen varit mycket bra. Men någon vild Dr House är han inte… Tycker dock att ärret ser väldigt litet ut på bild, men antar att det beror på att halsen är rund. Om man ”rätar” ut det är det ca sex centimeter och så det lilla ärret under där jag haft slangen.
Mina värden har stigit lite, men är fortfarande ok. Detta beror på att den vänstersidan av sköldkörteln som är kvar behöver jobba lite hårdare. Eftersom det gått fem månader bör det väl ha stabiliserat sig hyfsat nu. Men eftersom mina värden svängde så mycket i början ska jag ändå vara observant och kanske även min omgivning. När det gäller trötthets- och humörsymptomen så är det kanske inte jag som märker de först :o).
Vänstra sidan av sköldkörteln som är kvar såg fin och tumörfri ut. Jag löper egentligen inte någon större risk att drabbas igen än alla andra, men det är ändå bra att bara observant. Om jag skulle ha otur att drabbas är det bättre att operera bort tidigare än denna gången då tumören hunnit bli ca 6*4 cm och jag var andningspåverkad eftersom tumören tryckte på luftstrupen.

Funderar starkt på att skriva ut den här bilden och dela ut till gemene man på stan som stirrar och verkar tro att min make är en knivman och kvinnomisshandlare… De skulle kanske uppskatta att få ett litet minnesvykort att sätta på kylskåpet. För ibland verkar det som att jag har samma underhållsvärde som en b-teater på en småstads statsteater.

You may also like

1 comment

Kommentera