Fredag eftermiddag avslutas med plättmellis…

Mycket bättre sätt än så här finns inte att fira in helgen på. Först en härlig promenad med Cisco och syskonvagnen i solskenet, efter det plättmellis.

Nu är det helg och pappan väntas hem om en timma eller två, vinet står och väntar på att bli upphällt och barnen har redan börjat fråga efter TV. Lika mycket som jag gillar mitt jobb… lika skönt är det att få ta helg och vila sig lite.

I morgon funderar jag på att kanske ta mig en stadsrunda. Konstaterade att jag inte besökt stan sen innan jul. Men i ärlighetens namn tycker jag att det är ganska skönt att slippa. Funderingarna går dock denna gång till att kanske besöka frissan. Men jag är inte säker. Tänk att ett så egentligen enkelt beslut kan kännas så svårt ;o).

Trevlig fredag på er!!

[Bloggat från mobilen]

You may also like

1 comment

Kommentera