Fotoutmaning vänner emellan 2015; On the side

Denna veckan är temat ”On the side” hos Maria. Kika gärna in hos henne för att titta på fler bidrag. 
Min första spontana tanke var att jag ofta fotograferar på sidan, i en  eller sätter motivet i ”gyllene snittet”. Omedvetet blir det ofta så. 
on the side frun.se linda nejbo americanska pannkakor hjärtfornade tjocka fotoutmaning vänner emellan
Men när jag tog ett par bilder medan mannen höll på med Alla hjärtansdags middagen slogs jag även av att mycket pågår ”on the side”. Vi väljer ofta att fotografera en bild eller ett motiv som vi vill visa upp. Men bredvid bilden pågår mycket annat. I detta fallet matlagning. Och angående dukningsbilderna… ja motivet har jag än en gång placerat lite vid sidan :o). 
Ha en bra måndag!
on the side frun.se linda nejbo americanska pannkakor hjärtfornade tjocka fotoutmaning vänner emellan

You may also like

Kommentera