Fotoutmaning; Selfie

Denna veckan var det ett riktigt jobbigt tema ;o). Alltså, jag fotograferar mig själv ”i princip aldrig”. Men egentligen har jag insett att jag behöver vänja mig vid detta. För i framtiden kommer jag säkert att ångra mig annars om jag inte finns med på några bilder tillsammans med barnen. 
Selfie-temat slog jag ihop med en annan fotoutmaning som jag är med i och fotograferade vid samma tillfälle. På stranden… Och för att göra det hela lite lättare fick min söta dotter vara med och mjuka upp mig lite. Och alltså :o), jag tror att jag vill göra om det. Jag fick lite mersmak på att skapa bilder på mig tillsammans med barnen.
Vill ni se fler bidrag tycker jag att ni ska kika in hos Maria
selfie fotografera på stranden familj blekinge bröllop strand familjefotografering barnfoto

You may also like

Kommentera