Fotoutmaning – På väg någonstans

Av en slump hamnade jag på Marias blogg ”Edith och Jag” där jag upptäckte att hon varannan vecka kör en enkel form av fotoutmaning. Det lät så roligt och så där lagom jobbigt, ni vet när saker blir för jobbiga brukar de liksom inte bli av. Dessutom tycker jag att det är fantastiskt roligt att få fotografera! Egentligen skulle jag ju vilja fotografera hela tiden, men då skulle nog min man och mina barn bli fullständigt tokiga… Så en fotoutmaning som kanske tom kan få mig att utvecklas lite hade varit en bra grej. Varannan vecka kommer detta alltså att dyka upp här i bloggen. Hoppas att ni gillar :o). 
Idag är första gången som jag hänger på!
Temat för denna gång är; På väg någonstans.
För ett par veckor sedan var jag och barnen på Cirkus Olympia när de besökte stan. Barnen älskade det och fascinerades av akrobaterna och de väldresserade djuren. Själv funderade jag på cirkuslivet. Tänk, att hänga med en cirkus… Att vara en i gänget, men ändå stå för en enskild prestation och tillföra helheten något vid varje föreställning. Att jobba hårt, att glädjas, att ha roligt tillsammans och känna den när gemensamma glädjen. Att se och uppleva vid resor och stopp.
Kanske glorifierar jag cirkuslivet i mina tankar (Ni har väl sett ”Water for elephants” med Robert Pattinson)… Kanske är det ganska njutbart att alltid vara på väg någonstans…
fotoutmaning edith och jag water for elephants robert pattinson cirkus olympia fotograf

You may also like

Kommentera