Fotoutmaning; Morgon

Morgon…
Ja, det finns ju helgmorgnar och så finns det vardagsmorgnar. Två helt olika situationer. Både mannen och jag jobbar dagtid, vardag och det är tidiga morgnar som gäller i veckorna, effektivitet och nästan löpande band-principen ibland för att få alla klara och få med alla saker.

edberg ringar diamantring vigselring förlovningsring faith rosa bandet pärlörhängen fotoutmaning kumkum ärtkedja

Helgerna gäller andra rutiner. Har vi fotbollsträningen tidigt blir det förstås inte så lång mysfrukost, men annars brukar vi försöka mysa till det, ta det lugnt och hitta oss. Och det är så skönt!

Till temat har jagfotograferat smycken… Något både jag och dottern slänger på oss lite i en hast här hemma på morgnarna. Det väljs inte med så stor omsorg direkt, men lite glitter lyser upp vardagen. Jag gillar smycken och måste erkänna att jag känner mig väldigt naken om jag glömmer öronhängerna en dag. Vardagen behöver lite glitter och glamour ;o)

Bilderna kommer i morgon lördag. Idag kör jag nämligen en liten buse. Men så blev det med fredagkväll och allt, jag var trött ;o).

Fler bidrag kan ni se hos Fröken Foto.

edberg ringar diamantring vigselring förlovningsring faith rosa bandet pärlörhängen fotoutmaning kumkum ärtkedja

You may also like

4 comments

 1. Vilka fina ringar! Känner igen den där känslan av att vissa smycken bara måste vara på. För mig är det både ringar och ett par örhänge 🙂
  Kram Maria

 2. Den rosa ringen är en "rosa bandet ring" som finns i fem olika nyanser av rosa med olika ord på. Jag har beställt från ko ko no:s websida, men det finns säkert på fler ställen.
  Kram

 3. Vilka mysiga morgonbilder! Vackra smycken och åter igen bli jag påminns över att jag vill köpa en sån där rosa ring. Har varit på väg hur många gånger som helst, men inte fått tummen ut 🙂 Gillar dem jättemycket! Nu har jag glömt var man hittar dem, kanske du kan berätta?
  Ledsen att jag inte kommenterat här tidigare, min helg har inte alls tillåtit mig att sätta mig vid bloggen. Det har varit full fast, fast än jag trodde den skulle bli lugn. Jaja, så kan det väl vara ibland tänker jag *ler*

  Kram kram Malin

Kommentera