Fotoutmaning; I fokus

Mitt fokus just nu och denna helg har varit att rensa lite här hemma och förbereda för våren. Vi har röjt ut en del småbarnsgrejer och sålt av en del grejer som barnen inte använder längre. Vi har även kikat över barnens cyklar och smörjt kedjor osv. 
Inomhus välkomnade jag våren genom att köpa nya köksblommor i fredag när jag skulle ha tjejkväll här hemma. Rosa vårglöd fick det bli.
hötglöd, vårglöd, ängel

Denna helg har vi också fokuset på sommaren. Vi har  tittat över vilka veckor vi vill ha semester i sommar för att barnen ska få en lång och härlig sommarledighet. Så bestämde vi vilka veckor vi vill ha stugan på Skavkulla fri så att vi kan vara där ute och ha det bra och vilka veckor som vi kan tänka oss att hyra ut. Slutligen bestämde vi tillsammans med barnen att vi ska åka till Gotland och medeltidsveckan i slutet av sommaren. Det ska bli sååå roligt. Tänk att det är sju år sedan vi var där senaste gången, och det var då vi slog till och gifte oss ;o). 

kalender
Vill ni se fler bidrag får ni gärna kika in hos Maria.

You may also like

5 comments

 1. Vilka mysiga sommarplaner och så fint med lite vårblommor inne! Vanligtvis har vi vår sommarplanering färdig så här dags men i år har vi en lite annorlunda sommar framför oss med stundentfirande, 18-årsfirande, bröllop att gå på och bröllop att fotografera så vi får helt enkelt ligga lite lågt med sommarplanerna ett tag till 🙂
  Kram Maria

 2. Halloj!
  Härligt att rensa bland grejerna ibland, semester låter så
  långt bort men med den här takten så är vi snart där :O)
  Mysiga bilder från ditt kök.
  Kram Arja

 3. Sommaren i fokus, så härligt! Jag har inte riktigt kommit då långt än, men längtar efter att schema och ledigheter är synkroniserade så att vi kan boka biljetter till vår sommarstuga (en lägenhet i Spanien) och bestämma vilka veckor vi ska segla!

Kommentera