USA- Florida våren 2016

semester florida rutt

Floridasemester med barn

Här kommer en liten summering på våra utflykter som vi gjorde när vi var i Florida våren 2016. Första tio dagarna bodde vi i Pomano Beach och därefter åkte vi lite norr ut och bodde en vecka i Orlando. Vi valde att hyra två olika hus hemifrån Sverige så att allt var fix och färdigt när vi anlände. Utifrån husen gjorde vi sedan utflykter både nära och lite längre ifrån där vi var stationerade. Det är väldigt blandat innehåll i länkarna då ci försökte att variera våra dagar. Vissa dagar som vi spenderade på turistmål och nöjesparker kostade mycket pengar, medan andra dagar var i princip gratis. När man är på semester i nästan tre veckor behöver man en del ”mellandagar” när man bara pausar och tar dagen lite som den kommer. Det blir liksom för intensivt annars. När man åker med barn är nog behovet av att ”bara vara” och att ta dagen som den kommer ibland ännu större. De behöver landa och återhämta sig. Här var vi så tacksamma för att vi valde att hyra hus. Så lätt att bara låta barnen hoppa i poolen en stund på morgonen och på kvällen. De älskade verkligen våra pooler!

Har ni frågor får ni gärna maila eller kommentera så ska jag svara så gott jag kan.
Är du är sugen att läsa om hur vi tänker och planerar inför en resa har jag skrivit en del HÄR. Inlägget är inför en resa till Italien, men tänket är lite samma inför USA. Jag har även med ett par parenteser som man bör tänka på om man ska till andra länder än Italien. Klicka HÄR för att komma till tips-sidan.

Vad får man inte missa när man är i Florida, USA?

I de här inläggen ligger det filmer som jag har laddat upp på  You Tube och länkat till.

Floridasemester med barn miami orlando skatter, vägtullar, dricks, USA

semester florida rutt

 

You may also like

2 comments

  1. Tack – vilken jättebra reseskildring du har skrivit! Vi planerar en resa till Florida våren 2019 och har hittat hit via reseguidens diskussionssida. Jag har fått många bra tips och ideer här!

Kommentera