Femtio nyanser – Ms Steel och Mr Grey.

På två veckor läste jag ut de tre böckerna om Anastasia Steel och Christian Grey. Det måste betyda att böckerna hade en dragningskraft som fick mig att vilja läsa mer… Men vad det var kan jag inte riktigt svara på…
Egentligen var det en klassisk historia. Kvinna möter man, blir kär, möter trubbel, vinner hans hjärta och så lever de lyckliga i alla sina dagar ;o). 
Anastasia är lite klumpig och har dålig klädsmak… men bara så pass så att det ändå är gulligt och charmigt. Mr Grey har fantastiska ögon och en fantastisk kropp och klär bra i jeans och t-shirt. Hon biter sig ofta retfullt i läppen och båda himlar med ögonen. På de här 1800 sidorna hinner man läsa de här fraserna mååånga gånger. Han har enormt kontrollbehov och hon köper det nästan med hull och hår. Till och med när han spionerar på henne, bäddar ner henne i sängen och säger till henne att äta. Hade jag träffat på den här mannen på riktigt hade jag nog tagit honom för en psykopatisk stalker, men i boken blir det nästan lite gulligt. Väldigt splittrade känslor för boken som förövrigt är skriven på ett bedrövligt språk!
Men något har boken och jag kommer troligen att läsa om dem inom kort… Dessutom ser jag mycket fram emot filmen/filmerna och jag skulle gärna vilja veta vilka som ska spela huvudkaraktärerna. 
Femtio Nyanser Grey Christian frihet mörker honom anastasia steel

You may also like

Kommentera