Vill du få ett extra smycke från Familjesmycken?

Minns ni att jag för en tid sedan skrev ett inlägg om mina favoritsmycken och att jag där i nämnde företaget Familjesmycken?

Just nu kör Familjesmycken en kampanj där man genom att värva en vän får TVÅ armband med handgjord berlock på varje. Alltså ett armband till den som värvar en vän och ett armband till den som beställer. Ingen dålig bonus!

Eftersom jag har ett ”My Love” halsband har jag alltså rätt att värva. Så om ni är sugna på att beställa får ni gärna kontakta mig på knepstolparna@gmail.com . Genom att ange en kod som är unik för mig får både du och jag varsitt ett armband. Nu har du inget att förlora på att beställa :o). Hugg till direkt!!

Vill du läsa på Familjesmyckens blogg om att värva en vän? Klicka HÄR.

Ett tips från mig är att bygga vidare på den här berlocken så att du senare får ett Familjeband. Ett vädigt fint och personligt smycke där varje berlock får symbolisera en person som är dig kär :o). Den andra bilden föreställer Familjebandet.

Bilderna är lånade från Familjesmyckens hemsida. 

You may also like

Kommentera