Elis som Jesus i Köreftis familjegudstjänst ”Himmel och pannkaka”

familjegudstjänst- himmel pannkaka

Familjegudstjänst- Himmel och pannkaka

Elis går på måndagarna på Köreftis i församlingshemmet. Han älskar att sjunga och trallar alltid på någon melodi, därför har vi under ett par år faktiskt funderat på att låta honom vara med i en kör. Men så har tiden gått och det har inte blivit av. Skolan har tråkigt nog inte heller någon skolkör, annars hade det varit perfekt.

Men from januari åker han nu taxi efter att  skolan har slutat på måndagar upp till församlingshemmet. Det är kyrkan här i byn som fixar med både taxi och mellanmål och det verkar som att barnen har det väldigt roligt. Förra veckan var vi inbjudna till en familjegudstjänst i kyrkan och efter var det pannkaksfika i församlingshemmet. Så mysigt!  I kyrkan sjöng barnen och därefter spelade de upp en liten kort pjäs. Elis hade rollen som Jesus som ni kan se på bilden :o). Det var varmt och mysigt därinne och pianospelet av församlingspedagogen var så fint.

Därefter gick vi den korta biten bort till församlingshemmet för att fika. Jag som inte har varit i församlingshemmet sedan jag var föräldrarledig fick en massa ”flashbacks” och blev väldigt nostalgisk. Barnen åt pannkakor så det stod härliga till och tillställningen ”Himmel och pannkaka” var därmed väldigt lyckad. Så härligt det är att få komma och ta del av verksamheten!

You may also like

Kommentera