Ett varv i Swingtown…

Igår lyckades jag ta mig ett varv runt Svängsta city så lunchrasten. Kan ni tänka er! Jag promenerade en halvtimma!!!

Att jag sedan haltade hela eftermiddagen och hade ett himla sjå att servera mellanmål är ju en annan femma…

Kanske dags att börja pusha lite även fast det gör ont och är besvärligt. Om jag ser till benets allmäntillstånd är det ändå mycket bättre och jag har knappt ont alls om kvällarna efter en ”vanlig” arbetsdag nu mer…

Om det ska bli promenerande på lunchen behöver jag nog ta mig en ordentlig titt på Eniro eller kanske Iform, för min lokalkännedom om Svängsta är verkligen i botten och jag vill ju inte gå vilse. På I forms sida kan man ju dessutom passa på att mäta upp sträckan för att göra det lite roligare. Titta här!

You may also like

2 comments

  1. Vad bra Lisa! Den passar storleksmässigt bätte för min bärbara också :o). Men jag kan inte bestämma mig för om jag gillar rutorna eller om jag blir hypnotiserad ;o).

    Kram!

  2. Den här layouten passar min dator bättre, allt får plats på min skärm när menyn är till höger. 😀
    Trevlig helg,vi syns kanske i morron?

Kommentera