Ett par namntavlor/barntavlor från veckan

Jag passar på att visa upp ett par av veckans tavlor för er. Dessa är i A4-format och jag hoppas att mottagarna blir nöjda och glada. Egentligen borde jag ha fotat någon tavla med ”familjefötter” på för den modellen gillar jag och jag har nog visat upp den på tok för lite här i bloggen. Men när tavorna var printade var naturligtvis kamerabatteriet urladdat :o(. Om ni vill se barntavlor med fötter på får ni gärna kika in hos Karolin som driver bloggen Äppelblomman. Hon visar sina barntavlor när de är inramade och satta på tavellist.
Lördag morgon och vi har helgplaner. Jag ska försöka få tag på någon form av plastbalja som får vara max 53 cm bred och ca 90 cm lång. Behöver två sådana och tanken är att plantera i dem. Någon som har tips? Jag har ringt Ljungsleds och de hade inget. Planen är att kika på ”Ljus och Miljö”, kanske ringa Hörnsjön och kanske att besöka någon fiskeshop. Min far har nämligen väldans bra lådor som han har haft i alla år till att bära sina fiskegarn i. Jag undrar om jag kanske kunde hitta något liknande….?? 
Lars har altanplaner och hoppas på att hinna med lite jobb i helgen. 
Matilda har planer på att ladda ner Melodifestivalskivan… Sedan ska det dansas!! 
Pojkarna ser fram emot att agera hjälpredor med små arbetshandskar och hammare i högsta hugg. De har även planer på att äta lördagsgodis…
Ni ser! Helgen kommer bara att säga ”smack” så är den över!
namntavla med stjärna och fötter på

You may also like

2 comments

  1. Oj vad många fina tavlor…blir riktigt sugen på vissa:) Kommer nog bli en beställning lite fram över tror jag. Jag vill gärna samarbeta med dig, så jag lägger in länken i min blogg.

Kommentera