Ett boktips för alla er som älskar att fotografera!

Jag älskar att fotografera! Det vet säkert ni som läser min blogg ;o). Kameran hänger ofta med och vissa i omgivningen tycker kanske tom att det är lite jobbigt. Mina barn känner nog lite både och… ibland älskar de kameran och ibland är de trötta på den och då brukar jag plocka undan den.
 
Men jag tycker att det är så roligt. Både att försöka få till bilder så som jag föreställer mig dem, men även att i efterhand kunna sitta och titta tillbaka på saker vi gjort och upplevt.
 
Att klura ut hur kameran fungerar och hur jag ska tänka för att få bra ljus och komposition är inte alltid lätt. Snarare tvärtom, svårt! Jag vet hur jag vill att bilderna ska bli, men inte alltid hur jag ska lyckas. Att träna och att läsa en del tips och trix är nog anledningarna till att jag kommit en liten bit på vägen :o), men jag känner att jag vill lära mig mer. Hela tiden faktiskt för det är så roligt.
 
För en tid sedan blev jag kontaktad av Eva som har skrivit Konsten att fotografera ditt barn och tillfrågad om jag ville få ett ex. Självklart var svaret. Jag älskar att läsa och att lära mig nya saker. Det var en lättsam bok om fotografering. En sådan man kan använda som uppslagsbok, för att finna inspiration och tips. En bok som passar för de som känner att de vill lämna autofotografering på systemkameran, men även passar de som dokumenterar sitt barn med en kompaktkamera. Jag gillar den! Och jag rekommenderar den varmt till alla som känner att de vill utveckla sitt fotograferande för att kunna skapa minnesvärda bilder av sina barn.
 
Boken finns att köpa på Bokus och på Adlibris.
 
konsten att fotografera ditt barn eva sjöberg

You may also like

Kommentera