En tur i området Thousand Oaks- Orlando

hyra hus i florida orlando miami

Disneyvilla i Thousand Oaks, Orlando

I Orlando bodde vi i en ”Disneyvilla” i området Thousand oaks. Även i vårt nya område fick vi klart ta en tur för att utforska närområdet lite.
Med tanke på sjön bakom vårt hus och kommentarerna i gästboken hoppades vi på att få se någon alligator ;o). Hundra meter från vårt hus hittade vi massa varningar, men inga alligatorer. Däremot såg vi en orm.

disneyvilla orlando thousand oaks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från baksidan på vårt hus kunde vi endast komma från altandörren. Om vi gick ut genom den kom vi till ett inhängnat poolområde som var täckt av nät, både på sidor och över. Precis utanför tomtgränsen, bara några meter nerför en slänt låg sedan en liten sjö. I den sjön och i träskområdet tunt omkring ska det funnits alligatorer. Vi hade inte turen att själva få se någon. Men Vi såg varningsskyltarnao ch läste även i gästboken att flera familjer innan oss hade sett levande djur.

Välskötta tomter, poolområden, breda cykelvägar och svajande flaggor möttes vi av i hela kvarteret.

Disneyvilla i Thousand Oaks, Orlando

 

Vår disneyvilla

I det ljusblå huset nedan bodde vi under vår vecka. En riktigt härlig, lyxig och välutrustad villa. I garaget hade vi både tvättmaskin och torktumlare samt lite basketspel för barnen. Huset hade två välutrustade badrum och det ena låg i direkt anslutning till det största sovrummet liksom en walk-in-closet. Det sovrummet skulle jag gärna haft här hemma. Så gött med både ett stort badrum som hölls lite mer privat och en stor garderob! Köket var öppet med en bardisk och med en rejäl kyl/frys. Kylen/frysen såg lite annorlunda ut mot vad vi är vana vid med dubbeldörrar upp till och en ”fryslåda” under som man kunde dra ut. Jag gillade faktiskt varianten. Kändes väldigt praktisk att man kunde öppna båda dubbeldörrarna och så ha långa obrutna kylskåpshyllor med bra överblick.

Varje morgon när vi hade ätit vår frukost och begav oss ut på framsidan fälldes sprinklerna upp och startade sin bevattning :o). Kändes lite så där med tidpunkten, men tanken var kanske att man redan skulle lämnat huset vid den tiden.

 

You may also like

Kommentera