En syn vi har fått vänja oss vid…

Sjuklingen i soffan

Ture är inne på sin fjärde sjukvecka och det är så segt. Under dessa veckor har feber, hosta och krupp avlöst varandra. Med bara ett par få dagar som undantag har han under dessa veckor spenderat den mesta tiden i soffan. Han har tittat på TV och så har det blivit mycket spel de stunder han har orkat.

På bilderna sitter han och fikar lite på kiwi och Proviva mango. Två favoriter som det är ganska lätt att få i honom. Annars har det varit lite tufft med maten. Ture är ju inte så matglad i vanliga fall och nu har det varit ännu segare.

Ser ni förresten den lilla vita brickan som Ture har satt skål och glas på? Det finns en liten rolig historia bakom den. När vi köpte ny soffa fik Ture syn på ett sådant här armstödsbord och ville absolut att vi skulle köpa det. Jag sa lite med glimten i ögat att vi ska köpa soffan, du får fråga säljare om du kan få med det på köpet. Sagt och gjort! Ture frågade väldigt fint och säljaren sa att det var ok. Så härligt! Ture fick känna på hur man kan förhandla även i en affär och han lyckades :o).

You may also like

Kommentera