En lördag i min smak

En helt ledig lördag

Idag vaknade vi till en helt oplanerad lördag. Lars skulle iväg på releasefest med ett par killar, men jag och pojkarna hade en helt oplanerad lördag framför oss. Ingen fotboll, inga andra aktiviteter. Jag tror att jag var så chockad över att inget var planerat så jag knappt förstod att vi kunde göra vad vi ville.

Förmiddagen latade vi oss mest. Tvättade lite, drog av sängkläder, jag klippte pojkarna… Sedan bestämde vi lite snabbt att vi skulle dra till lekplatsen i Olofström. Sagt och gjort! I solsken drog vi iväg, men när vi kom fram mötte vi regn. Det ligger ett dåligt omen över oss tror jag. Varje gång vi drar till den här lekplatsen börjar det regna.

Det var inte värre än att vi kunde leka där två timmar i alla fall. Sedan drog vi hem till lördagsmoset.

You may also like

Kommentera