En liten virkad uggla som bokmärke till sommarboken

En liten virkad uggla som bokmärke till sommarboken

En liten virkad uggla som bokmärke

På sistone har jag virkat en del ugglor. De är så söta och så snabba och lätta att göra. Barnen älskar dem, och så har jag gjort en liten svans på dem så att man kan ha dem som bokmärke :o). Nu var jag sugen på att göra en även till mig själv. Jag letade upp ålål restgarner och valde två sorters lite dova rosa och så ljuslila. Gillar verkligen de lite dova och pastelliga färgerna! Jag måste också passa på att säga och tipsa om att det är perfekt att virka up restgraner på ugglor och andra små figurer/bakverk. Det går så lite åt och man kan alltid kombinera ihop några färger om man bara orkar leta upp alla snuttar man har kvar.
Mönstret hittar ni HÄR
Jag har även bakat bakelser och tårtor till barnen. Om du är sugen på att se bakverken som barnen har i sitt café ska du klickan HÄR. Tårtorna har jag även gjort en variant på och satt svans på så att de förvandlades till bokmärken. Så ljuvligt fina! Om du vill se hur de blev ska du klicka HÄR.

 

 

You may also like

Kommentera