En ledig torsdag…

En ledig torsdag mitt i veckan känns verkligen lyxigt!

Idag var det inplanerad familjedag i Nötabråne med metning, grill och lite annat smått och gott. Men tyvärr slog mina bihålor till rejält. Jag har haft det ganska jobbigt med dem ända sedan i lördags, men idag blev det liksom nog. Så familjen åkte utan mig och jag låg kvar på soffan framför en film. Kändes väldigt ledsamt att inte hänga med, samtidigt som det kändes väldigt skönt att få vila lite eftersom jag lite har härdat ut de här tre arbetsdagarna som varit den här veckan.

I tisdags fick jag hämta en ledsen Ture på förskolan som hade öronvärk och väl inne på Samariten fick ha penicillin. Elis avslutade sin antibiotikakur idag. Ja, ni hör. Jag tycker att detta har varit en sjukvår med allt som cirkulerat…

motljus fotografera frukost barn kök fotograf blekinge barnfotografering karlshamn porträttfotograf

You may also like

2 comments

Kommentera