En kabeltrumma, en rosa dahlia & två zinkhus senare…

Söndagen har bjudit på hembygdens dag, hoppeborgshoppande, lakritsremsätande, bullens korv och så visning av de gamla fängelsehålorna i Norje. Barnen har hialöst kasat i grushögar, stått på Sandras staket och kikat på traktorer, burits på axlar och körts i vagnar. Ganska flängiga, högljudda och ofokuserade. Elis lyckades med konststycket att ta på sig ett par skor som blivit för små under sommarmånaderna när han har burit sandaler och på tio minuters promenad hade han två blodiga hälar. Men med mellanbarnet barnfota resten av dagen och mellan varven nertryckt i vagnen och lillgosses på axlarna gick det bra. På hemvägen hann vi även inom Gummagården en runda för att kika på lite djur och klämma varsin glass. 
Kvällen har bjudit på söndagsstek, flängande joggingtur upp och ner längs gatorna tills vi återfunnit vår bortlufsade hund och därefter lite grannpromenad och planering av kommande vecka med maken. Jag har även hunnit med att spärra både Dexter och First Class, två program som jag använder i jobbet och nu undrar jag hur länge dessa är låsta innan jag kan prova igen….
Efter morgonens målning av kabeltrumman kunde jag även pynta den lite i kväll. Kanske vill jag ha det så här? Men jag tycker att Instagrambilderna är fasligt tråkiga så det får nog bli lite riktiga bilder en dag när jag får ork och tid. 
Ha en skön vecka!!

You may also like

1 comment

Kommentera