En hylla till tjejrummet

För ungefär ett och ett halvt år sedan ändrade Matilda färger på sitt rum. Från att ha haft rött, rosa och grönt var hennes älsklingsfärg plötsligt lila och vi stylade om lite smått. Hon fick bland annat en ny ljunglila matta, ny gardin och nytt överkast. Vi målade även en fondvägg i cerise och den väggen blev jag inte så nöjd med så därför kom det aldrig upp bilder här på bloggen ;o). Jag hoppas att jag snart tar mig tid och ork till att kanske fixa till den lite. 
Förra veckan när maken hade påsklov med barnen kom i alla fall barnens hyllor upp. Det känns skönt då de bara legat och väntat sedan vi köpte dem tidigt i höstas. 
Matildas fick hamna över skrivbordet där hon tidigare bara hade en tavellist. Med en hylla kan många grejer åka upp en våning och på så sätt blir det mer fri yta på skrivbordet. Både jag och min unga lilla tjej blev väldigt nöjda. Känns bra!
Stringhylla barnrum skrivbord tjejrum flickrum stringkopia string kopia hylla hushylla märkessköld smyckeskrin pysselbord pysselrum ugglor uggletyg ugglegardinbokstöd

You may also like

Kommentera