En helt vanlig Lördag…

En helt vanlig Lördag i en helt vanlig familj har passerat. 
Ni vet… Mysig frukost med ljus och dämpad belysning i ett kök som inte fått putsade rutor sedan maj månad. Ett barn som slickar på kaviarlocket, ett andra barn som hotar att slå sin lillebror om han inte slutar att nynna på Indiana Jones signaturmelodi, och ett tedje barn som bryter konstant eftersom han inte får stå på köksbordet, hälla mjölken själv, äta hundra ostskivor… och ja ni vet.
Kompislek, grannpromenad, röjning av städ och tvätt och ett ryck i pappershögen som har en tendens att växa fortare än man betar av den. Den här gången tog jag bland annat tag i Ciscos veterinärräkning och hela försäkringsharrangen. Vår lilla vovve har inte mått bra alls de sista veckorna… Orkeslös, smärtpåverkad och nedstämd. Ett tag trodde vi att det var hans leder eller något annat allvarligt som drabbat honom. Men så plötsligt vände det och så här i efterhand tror jag faktiskt att det var en öroninflammation som han drabbats av. Tyvärr fick vi besked om att hans njurar var påverkade och att han skulle må bättre på ett specialfoder. Just nu undersöker vi sakern (läs… googlat 4 timmar) och funderar på vad det finns för alternativ. 
Inhandling av lördaagsgodis i boutiqe Reptil har hunnits med liksom förtäring av detta framför film. Nöja och glada lördagsbarn :o).
Idag bjuder jag på lite bilder från dagens utelek. Det är så skönt att vara ute under de här friska höstdagarna. Man blir pigg och glad :o)!

You may also like

Kommentera