En fridag..

Fredagen blev en fridag när förskolan meddelade att de skulle ha planeringsdag. Inte illa alls! Jag har bara fyra timmars arbetsdag på fredagar så dessa kompade jag. 
Först skickade vi Matilda till skolan efter mysfrukost med varm chokladmjölk och julkalendern på tv. Sedan uträttade pojkarna och jag en del ärenden som att besiktiga bilen, tanka och storhandla innan vi till slut kunde dra till pulkbacken. 
Det märks att vi inte har småbarn längre. Plötsligt orkar till och med minstingen gå uppför backen med pulkan efter sig. Ingen grinade för kalla fötter och ingen behövde plötsligt panikmatas i backen. Jag är lite imponerad över mina barn. De redde allt så bra och allt som allt kändes det som en härligt tur. Elis, han har nu overallen som jag köpte till Matilda i januari -10… hu. Känns som att det var i går hon hade den!!
Så när vi stod utanför huset och pratade lite med grannen kom Lars hem med Audin. Gött! Efter fyra veckors reparation har vi äntligen två bilar igen.
polarn o pyret overall mössa didrikson didriksson pulkåkning vinterklädda bar bra funktionskläder funktionsoverall ecco vinterkänga ullsockar varma fötter

You may also like

Kommentera