Elis nya rum

Så här blev det till slut. Kommer ni ihåg hur rummet såg ut när vi drog igång? Annars finns det förebilder HÄR.
I dagsläget har vår lille pojk bara bott i rummet cirka två veckor, så jag antar att det kommer att fyllas på med en hel del saker till. Ni vet sånt där plotter som vi städglada mammor bara tycker är jobbigt.
Elis är supernöjd med sitt nya rum och det känns härligt. Han har fällt många härliga kommentarer som syftar till hur mycket ha tycker om det. Detta är ju hans första rum som är BARA hans, tidigare rum har han ju alltid delat med antingen oss eller Matilda. Men det som är allra, allra bäst med hans rum…. Det är att han kan vinka tvärs över gatan till grannbarnen som har fönstrerna mitt emot. Dessutom han han stenkoll på när de kommer hem eftersom han hör när deras bil svänger in på uppfarten av singel. Då är han snabbt nere hos oss och frågar om att leka :o). Härliga lille pojk, vad stor du har blivit!!
Nu blev det ett tråkigt avbrott i bilderna, ber om ursäkt för detta. Men blogspot är ganska trista när det gäller uppladdning av bilder ibland och i det här fallet fick jag välja mellan att visa pyttesmå bilder eller dela dem rakt av. De tyckte alltså att min bild var för lång… Hoppas ni står ut :o).

You may also like

4 comments

  1. Tack, vad snälla ni är!!
    Jag älskar ju att sy och göra om här hemma :o). Maken suckar lite men brukar hänga på ;o).

    Karolin – Ja, visst har du o jag bra smak :o)!! Sängen är kanon, har den i Matildas rum också.

Kommentera