Elis är kär, Elis är kär, Elis är kääääär….. retas storasyster.

Elis är kär! Ja, det kan man verkligen säga! Han har nu hunnit gå på förskolan drygt 1½ månad och trivs som fisken i vattnet. Varje morgon vaknar han glatt och frågar; ”ska jag till Riddaren idag?” Om svaret bli ”ja” tjoar han glatt till. Vid lämningen glider han in och är så nöjd. Underbart att han kom in i gruppen så snabbt när han bara har gått på förskola i fyra månader tidigare och då var så liten så att han inte ens minns det nu. 
Men det finns tillfällen när Elis surnar till på förskolan. T.ex. om han inte får sitta bredvid Hanna till middagen, om han inte får stå bredvid henne i kön, om han inte får sitte bredvid henne i soffan osv. Ni fattar va? Elis är helt såld! Här henna pratar han om hennes fins diadem och att Hanna sa si, och Hanna gjorde så. Han pratar om henne väldigt väldigt ofta. 
I helgen fick Elis välja film till Lördagsmyset och valde då My little pony…. för att Hanna gillar den naturligtvis :o)!! Sedan satt han som ett ljus och var helt inne i filmen. 
Ture däremot var väldigt missnöjd! Gillade inte alls filmen utan satt och skrek, domderade, hämtade fjärrkontrollen m.m. Det var inte hans typ av film ;o). 

You may also like

4 comments

 1. Men ååh vad söt din Elis är! Vilken kärlek! 🙂

  Ja, ibland är min vardag väldigt annorlunda mot många andra mammors. 🙂
  Den fina postern har förstås kommit fram & den är underbar – 1000 TACK!

 2. Ja, de här mor- och farföräldrarna är duktiga på att lära ut :o). Här introduserade de begreppen "flick och pojkfärger". Matilda är inte riktigt tillbakavänd ännu….

  Och ja! My little pony är verkligen kass :o)! Både till handling och kvalite.

 3. Viggos farmor hade en My little pony-film hemma som han ville se, hon sa till honom att det var en flickfilm å tyckte han skulle se en annan. Jag blev fly förbannad å försökte lära honom att det finns inget som heter pojk eller flickfilm så fick honom titta.
  Vilket SKRÄP, "om du inte är ren å vacker vill ingen leka med dej"?!
  Då hade han banne mej hellre fått se på Heman som också fanns där i gömmorna. 😀

Kommentera