Ekologisk matlagning utomhus

I kväll har vi varit i Ire för att laga ekologisk mat. Vi har lagat goda rätter på bland annat nässlor, maskrosor och kirskål,men även använt oss av rabarber, matvete, saffran solrosfrön morötter och vitkål. 
Vårinspiratör för kvällen hette Erik Måneld och det var en fantastiskt välkomponerad meny han hade gjort med elva rätter, förrätt och efterrätt inkluderat. Inte förrän jag var på väg hem slog det mig att vi hade ätit vegetariskt. Riktigt gott var det!
Dessutom hade vi en toppenkväll både vädermässigt och socialt. Halva gruppen uteblev och därför var vi bara ca 10 st. En lagom grupp för att det ska bli gemytligt och så att man hinner prata med alla. 
Trött och nöjd efter en lång men rolig dag! Jag kommer att somna gott i kväll :o). 
vegetarisk matlagning på muurika

[Foton tagna med iPhone]

You may also like

Kommentera