En eftermiddag på stranden i Pompano Beach

 Stranden i Pompano Beach

 En dag/ eftermiddag spenderade vi i Pompano Beach. Så ljuvligt att strosa mellan alla höga hus, palmer och stranden. På stranden hittade vi fantastiskt fina, tjocka snäckor. Det var riktigt blåsigt denna dag så vi hade stranden helt för oss själva och i samma stund som vi lämnade den kom ett hejdundrande ösregn. Vi flydde in till brofiket där vi passade på att ta en kisspaus och sedan äta glass och dricka mojitas. Varje strand i USA verkar ha en pier och så även denna. På den här piren låg cafeét näsmast stranden, men på vissa pirer är det både butiker och restauranger längst ur.
När regnet lagt sig sökte vi oss uppåt till en väldigt fräsch och inspirerande lekplats. Barnen uppskattade detta och vi lekte en bra stund på lekredskapen som skiljde sig en del från de svenska som våra barn är vana vid. Precis bredvid lekplatsen fanns även ett utomhusgym. Väldigt trevligt! Om jag hade varit ombytt hade det varit väldigt härligt att få träna lite utomhus och med havet som närmsta granne. TÄnk att bo så att man hade haft de möjligheterna! Efter att vi lämnat stranden turistshoppade vi lite. Barnen köpte varsin handduk, jag en klänning för ynka 15 dollar som jag gillade massor.. Vi slank även inom Wahlgrens och köpte frip-flops till barnen för med superhjältar på för 3 dollar (mindre än 30 svenska kronor). Nu i efterhand har jag sett liknande här i Sverige för 250 kr!! Verkligen helt galet. Vi besökte också en väldigt lokal och genuin pub, men bilder från den kommer i nästa inlägg.
Bilder i detta inlägg… Ja, jag ser att det blev väldigt många… Men jag kunde liksom inte välja. Vi hade det verkligen helt ljuvligt där vi strosade och plockade snäckor och resten av dött korallrev.
Stranden Pompano Beach, Florida, USA Stranden Pompano Beach, Florida, USA Stranden Pompano Beach, Florida, USA Stranden Pompano Beach, Florida, USA Stranden Pompano Beach, Florida, USA Stranden Pompano Beach, Florida, USA Stranden Pompano Beach, Florida, USA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Kommentera