Efter kaffe och choklad

Jisse så sänt att denna dagen är slut. Det ännu hemskt att skriva så men så känner jag.
I morse när jag vaknade kände jag genast av bihålorna och trots korridoren spray och diverse tabletter och doningar under dagen funderade jag ett ganska bra tag på att åka hem. Tidigare spökade bihålorna ofta på mig när jag var förkyld. Nu börjar de att att värka redan innan förkylningen ens bryter ut. Det är liksom första stadiet på förkylningen. När jag sedan är igång med spray och tabletter funkar det ok.
Trots värken och flimret framför ögonen stod jag ut och efter lite choklad och kaffe på lunchen släppte det sakta, sakta. Men jisses så trött man känner sig efter att ha varit spänd av värk halva dagen.
I morgon är det fredag och jag hoppas på att vi även ska hinna med att handla lite vätskor till barnen. För även om det kom 15 cm nysnö i natt har jag hopp om att våren plötsligt kommer hit! Tror ni inte det?
coffee kaffetavla köket tavla citattavla life begins ater coffe

You may also like

Kommentera