Ett litet hus att förvara nagellack och annat pynt i.

I veckan gjorde jag och Matilda färdigt hennes lilla hus. Eftersom hyllan övanför hennes skrivbord håller på att bytas ut fick det stå på skrivbordet nu. Så får vi se vad hon fyller det med :o). Inspirationen kommer från makeandcreate och jag köpte deras idé nästan rakt av. Tyckte att det var så fint. Snart har även pojkarna varsitt hus. Men de får ni se mer av en annan dag. 
Påskdominot kommer från förskoleburken och jag skrev ut och laminerade det för jobbets räkning. Men en kväll lånade jag hem det för att låta mina egna barn spela och även de gillade det. Alla bilderna innehåller kaniner, men de har olika rosa nyanser, olika längd på öronen och är olika på en mängd olika sätt. Bra material för att upptäcka detaljer och sortera i tankarna.  
hus pyssel åyssla med barn tapet washitejp makeandcreate creativity domino påsk påskpyssel

You may also like

Kommentera