Det här med semester…

Februari är här och innan vi hinner blinka är det sommar. Ikväll försökte jag öppna upp och prata med familjen vid middagsbordet om deras förväntningar och önskningar inför sommaren. Så här löd det;

– (Matilda) Jag skulle vilja åka till Stockholm eller London, eller Kreta. Stockholm vill väl du Elis också!?!? Så kan vi kika på Allsång på Skansen som du älskar.

– (Ture) Tailand vill jag åka till! Eller till den runda grå planeten och hälsa på gubben i månen…

– (Elis) Jag vill till Skavkulla och åka båt med pappa!

Verkar ju bli lätt att enas, eller hur?! Själv vill jag till Kroatien, Paris, Italien, Stockholm eller typ Los Angeles. Ungefär vad som helst som innebär att vi kommer hemifrån hela familjen och har all tid i världen till att bara umgås och upptäcka.

You may also like

Kommentera