Det här med att fotografera julkort… med tre barn… på samma bild… när det inte ens är lite snö ute…

Så plötsligt var det dags att fotografera lite julkort. Jag slog till en eftermiddag när jag slutade tidigt och barnen kom hem samtidigt från skolan. Slängde fram lite granris och var redo med kameran. Med  lovord om godfika när vi var klara fick jag chansen att knäppa gott och väl 7-8 bilder.

När jag körde från jobbet var marken fortfarande vit och frostbiten och som jag önskade att även solen skulle vilja kika fram lite denna eftermiddagen. Men när jag kom hem var det plusgrader och ingen frost på marken. Så typiskt. Men tillfällena med att samla mina tre godingar på bild duggar inte tätt så vi körde :o). Och jag tror nog att bilden kan bli en julbild

 

 

 

You may also like

Kommentera