Det gick så bra att ta korten och barnen skötte sig perfekt!

Jag förberedde genom att klä på barnen finkläder, fixade frisyrerna och ställde in kameran. Placerade barnen i soffan och Ture lyste som en liten sol av stolthet där han satt mellan storasyskonen. Jag fotade!! Jag fotade så det stod härligt till, tänkte att det var lika bra att passa på medan de satt som små ljus. Ha! Fota tre barn på en gång kan ju tydligen vara lätt!!
I efterhand upptäckte jag att jag i ivern glömt blixten. OCH att korten var för mörka för att ens kunna lättas upp i bildbehandlingsprogram. SKIT!
Jag gav upp och gjorde ett kollage… Nu är korten printade och ska bara hamna i kuvert med skrivna adresser på. GOD JUL!!

You may also like

2 comments

  1. Vi har inte ens försökt att få till några foton för julkort, våra nära och kära får vara glada att vi hinner fixa vanliga hederliga (tråkiga?) 🙂

    sv: Ja det är max 1 veckas skillnad på de två sista barnens ålder vid avtryck.
    Minsta avtrycken är ju från vår ängel och de togs ju när jag var nyförlöst och han fick ju tyvärr komma ut redan i v 33 och hade haft lite dåligt med näring ett tag pga navelsträngsknuten så han var ju ganska liten för sin ålder också.

Kommentera