Det är svårt att tillfredsställa maken…

Igår var jag och barnen i Karlskrona, köpte julklappar och blev intervjuade av BLT.

Fick frågan;
– Är det jobbigt att slå in sina julklappar själv eller varför väljer du att butiken ska göra det?

Jag svarade något om att det är ganska skönt att få några inslagna med tanke på vilket berg man ger bort under den här materalistiska högtiden. Samt att det är ganska praktiskt att vissa saker redan är paketerade när man kommer hem så att de inte avslöjas med en gång.

Totalt fel svar!!

Jag borde tydligen ha svarat något om miljön, onödigt emballage och ge bort presenter helt utan förpackningar ty dessa är djävulens påfund och tack vare dessa kommer julen att vara den primära orsaken till klimatförändringarna och jordens kommande undergång….

Skäms på mig….! Och nu är det mitt fel att inte en enda BLT-läsare blir upplysta och får möjlighet att bättra sig…

You may also like

2 comments

Kommentera